Marianne

 

Energetisch Transformatie Coach

Je begeleiden naar de mogelijkheden die jou toelaten je multi-dimensionele zijn te belichamen, is mijn missie en vreugde.

 

 

De Kracht van Keuze

Leven is een keuze

 

Mijn eerste boek zag het daglicht op 20 januari 2022.

De reis van het boek was heel boeiend en het veranderde heel mijn leven.

Het boek blijft schenken, elke dag opnieuw!

Mijn leven is zeker niet over rozen gegaan en hoe laag ik ook zat, hoe moeilijk ik het ook had, ik WIST dat er meer mogelijk was! Opgeven stond niet in mijn agenda en toch was ik stilaan aan het sterven, mijn lichaam kreeg meer en meer problemen.

In 1996 kwam er een keerpunt. Het universum zette iemand op mijn pad die mij haast letterlijk tegen de muur plakte met de vraag: ‘Wat kies je? Verder doen zoals je bezig bent en snel sterven of kiezen voor je zelf en het leven?’

Het was de klap in mijn gezicht die ik ‘nodig’ had om ‘wakker’ te worden en een hele nieuwe reis kondigde zich aan. Een reis waar ik mezelf steeds meer en meer ontdekte. Een reis die mij toeliet in de ruimte van mezelf te komen.

In januari 2008 veranderde mijn leven nogmaals in 1 klap bij het plotse overlijden van mijn man in een auto ongeval. Hij verliet zijn lichaam tijdens de botsing en afscheid nemen was niet mogelijk.

Toch was er een ‘weten’ dat dit gebeuren mij zou brengen naar een ruimte waar ik kon vinden van wat ik zocht. Zo woon ik sinds eind 2010 in Portugal, het land dat mij riep en ondanks het de meest irrationele beslissing was, was het de grootste bijdrage voor mij en mijn lichaam.

En wie is nu  Marianne ?

Dit is de vraag die ik mij heel vaak stelde en deze vraag stel ik mij nog steeds. Deze vraag veranderde ondertussen in ‘Wie ben ik VANDAAG en hoeveel meer van mijzelf kan ik zijn en delen met de wereld?

Het doel van deze vragen is niet om een kant en klaar antwoord te ontvangen. Het doel is de deuren naar mijn oneindige, multi-dimentionele zijn te openen zodat ik steeds meer van mezelf kan ontvangen en zo ook steeds meer kan delen met jou.

Je zou het ook mijn hemel op aarde brengen kunnen noemen.

Gezien mijn voortdurende ‘honger’ naar diepgang en het op zoek gaan naar alle verborgen schatten en weten in mijzelf, blijf ik mij bijscholen via verschillende modaliteiten.

Er is steeds meer te ontdekken en te zijn …

Door mij zelf dagelijks te blijven stimuleren en faciliteren met de tools die ik via vele modaliteiten heb aangeleerd begon ik mezelf steeds helderder te zien en te zijn. Controle werd met meer gemak losgelaten en het werd helder met hoeveel oordelen en overtuigingen ik mezelf in een structuur van beperkingen wrong om toch maar normaal te zijn en in de doos van deze realiteit te passen.

De vreugde die ik mocht ervaren in mijn healing praktijk die ik gedurende 10 jaar had in België, kon ik niet echt ervaren in mijn persoonlijke realiteit. Ja, er waren momenten van vreugde, van plezier, van overvloed … het waren slechts MOMENTEN.

Dit is nu helemaal veranderd en mijn realiteit verandert voortdurend omdat ik mezelf toelaat te kiezen wat werkt voor mij.

Ik creëer en leef MIJN leven. Ik kies te LEVEN in de plaats van te overleven als iemand die ik niet ben maar denk te moeten zijn om te passen in alle ‘regels’ en ‘wetgevingen’ van de samenleving.

Wat als verandering leuk kan zijn? Wat als verandering simpel en snel kan gaan? Wat als verandering geen hard labeur hoeft te zijn?

Wat als ook jij, net als ik, niet “verkeerd” bent en veel krachtiger bent dan je jou nu kunt voorstellen?

In de laatste maanden zijn er nog een paar mensen bijgekomen die een grote impact hebben gehad in de keuzes die ik nu maak. Zo is er het werk van Oracle Girl, Zach Bush en Matías De Stefano. Het zijn drie uiteenlopende verschijningen, ze brengen hun unieke zijn op een heel verschillende manier in de wereld en de EENHEID waar ik steeds innerlijk naar op zoek was te mogen ervaren is bij elk van hen zeer voelbaar. Ons oneindige bestaan, één met alle bestaan, samen creëren met de aarde en heel het universum is de rode draad in ieder van hun werk. Mijn zijn bijdragen aan hun werk, op mijn unieke wijze, door deel te nemen aan hun werk brengt mij heel veel vreugde en helpt mij om nog meer mijn Licht te erkennen als bijdrage voor de aarde en de nieuwe wereld,

Is het NU ook JOUW tijd om te kiezen te LEVEN?

Wil je nu ook jezelf de ruimte geven om te zijn wie je werkelijk bent?

Wist je dat de aarde jou kent, jouw unieke sensitieve ZIJN erkend en jou vraagt om te stralen als JEZELF?

Je BENT een prachtig en uniek geschenk op, voor en met de aarde, heb jij dit al erkend?

 

Als er iets of meerdere dingen zijn die resoneren met jou, laten we dan kijken welke bijdrage ik hierin kan zijn voor jou!

Marianne heeft mijn leven zoveel ruimer gemaakt en we hebben elke stap op mijn weg samen beleefd. Ze heeft mij uit mijn comfortzone gehaald en dat liet mij toe te erkennen hoe erg ik energie voel en dat ik er wat mee kan. Ook op afstand helpen de energetische sessies met mijn lichamelijke klachten. Het belangrijkste  voor mij is dat ze er altijd is en steunt en die aanwezigheid betekent heel veel voor mij! Kortom een topvrouw!

Kristel Vander Vorst

Marianne is in staat om met totaal gemak de energie te volgen die er komt tijdens een facilitatie en je ergens te brengen waar je niet gedacht had te komen.

Het is elke keer weer een verrassing waar de energie je heen brengt. Het gaat voorbij aan alles wat je dacht dat zou gebeuren en zou zijn. Hoe cool is dat!

Haar kracht is je te brengen voorbij je eigen leugens die je geloofde met zoveel liefde en compassie, dat het weinig moeite kost die energie te volgen…

En haar warme uitstraling, zonder oordeel, laat je smelten als sneeuw voor de zon.

Wendelien Kuenen

Een coachsessie bij Marianne is elke keer een andere ervaring. Het geeft mij zoveel duidelijkheid en telkens andere inzichten door naar mezelf te kijken om dan met een totaal andere kijk en met veel meer ruimte de zaken anders aan te pakken!

Natuurlijk zijn er ook donkere en heel duistere kanten waar we doorheen moeten walsen. Dit is Marianne haar POWER! Ze gaat diep en dit is niet altijd een fijn gevoel om door te gaan EN dagen nadien krijg ik dan nog steeds andere inzichten of een gevoel waarvan ik kippenvel krijg met daarna het aha momentje … dit heeft de sessie teweeg gebracht!!!

Marianne is een fijne warme dame die voor niks of niemand uit de weg gaat en altijd bereid is om jou bij te staan.

Sandy De Brandt

Pin It on Pinterest

Share This