MOAR - membership

Wanneer je inzicht hebt over hoe bewustzijn werkt, wat het is, waar het is, wanneer het is dan krijg je inzicht in jezelf.

Je begint als vanzelf als je eigen natuur te stromen.

Oordelen, definities, projecties enzovoort worden als vanzelf in de stroom van je eigen essentie – ziel opgelost waardoor je steeds meer in je eigen natuurlijke kracht komt te staan en alles mag zijn in zijn unieke diversiteit en samen één.

Start 30 mei 2022

 

Het membership is als een exploratiereis door heel het bestaan van het universum, de aarde, je lichaam en je ziel of essentie heen.

Maandelijks, via zoom, hebben we een introductie over een bepaald thema dat een bijdrage is om meer bewustzijn te herinneren, een ruimer veld ter beschikking te hebben om te exploreren. Dat laat jou toe om vanuit een groter veld te functioneren, wat een invloed kan hebben op je ervaringen, inzichten, integraties en transformaties. Gedurende de hele maand gaan we via de verschillende facilitaties, meditaties/activaties en een Q&A sessie de informatie verkennen. Het membership is er om jou toe te laten meer inzichten te ontvangen over jezelf en de wereld.

Een nieuwe wereld is een feit, het is aan ons om deze in te vullen, te laten groeien voorbij aan wat ooit mogelijk is geweest op aarde.

Bewustzijn belichamen. We zijn multi-dimensioneel doordat we verschillende frequenties en vibraties kunnen kiezen. Het universum heeft ook deze verschillende frequentievelden wat we dimensies noemen.

Wat als het werkelijk mogelijk is om de hemel op aarde te brengen?

Wat als we al veel meer hemel zijn dan we ons nu kunnen voorstellen of erkennen?

MOAR staat voor moederstroom. Het is een naam die mij meer dan 20 jaar geleden is gegeven door mijn essentie via mijn spirituele begeleiders. Er werd mij toen verteld dat dit de naam is, het systeem is langswaar ik de hemel op aarde zou helpen brengen. Het is pas NU dat ik ten volle helder heb wat er mij toen meegeven werd. De tijd is NU, de frequenties zijn voldoende hoog om de nieuwe informatie en frequenties te leven in en met onze lichamen.

Ik ben er klaar voor, jij bent er klaar voor, de aarde is er klaar voor, het universum is er klaar voor. Het is een niet te vermijden evolutie en hoe dankbaar is het dat JIJ hier bent. Jij die er compleet toe doet om mee te helpen aan de hemel op aarde te brengen en leven.

Met heel veel plezier en vreugde ben ik daar een systematisch kanaal voor dat het mogeijk maakt jou te faciliteren naar je eigen grootsheid!

Wat houdt het membership in?

 

– 1 x aan het begin van de maand een ZOOM met introductie facilitatie over het thema van de maand

– wekelijks een meditatie/activatie/facilitatie sessie

– 1 x aan het einde van de maand een Q&A sessie om het mogelijk te maken de dingen die naar boven zijn gekomen gedurende de maand te bespreken, toe te lichten, te verdiepen en wat is er nog meer mogelijk?

Wat betaal je voor je membership?

 

Je betaalt niets, je schenkt voor dat wat je ontvangt. Het is als in de natuur, schenken en ontvangen en niets is gratis!

Mijn natuur geeft vrijelijk en de content is niet gratis.

Alles in de natuur functioneert volgens eigen strikte regels congruent met de vereisten, zo functioneer jij en ik ook volgens onze eigen natuur.

Een uitwisseling neemt plaats in de ruimte van connectie en we kunnen genieten van de weelde.

De weelde is er één van oneindige liefde, vreugde, welzijn en fysieke gezondheid en deze weelde komt vanuit de balans met wat we elk oprecht schenken en bijdragen.

Alles is deel van een constante dynamiek van vooruit geven. Het werkt als een gigantische long, de natuurlijke beweging van ademenen, je schenkt en ontvangt als individu, verbonden met velen. Je ademt als één en als velen.

Dat is waar je maandelijkse bijdrage voor het membership over gaat. Je schenkt voor dat wat al vrijelijk wordt gegeven en het wordt dynamischer wanneer we samen connecteren.

Ieders natuur en de natuur stroomt vrijelijk, alles draagt bij en we erkennen in dankbaarheid ,

via de ‘betaling’ DAT we vrij zijn te schenken en te ontvangen.

Hoeveel betaal je voor je membership?

 

Het MOAR membership is €35,-

Via de betaallink schrijf je in voor een automatische maandelijkse betaling en deze is vrij door jou op te zeggen op elk moment.

Geen verplichtingen, dat strookt niet met de natuur.

Wanneer het membership niet langer werkt voor jou dan kun je zelf je automatische betaling annuleren en word je uit de mailinglijst van het membership gehaald. Zo eenvoudig is het!

Heb je een vraag? Wens je meer Info?

Pin It on Pinterest

Share This