Je hebt het vast en zeker al meer dan eens gehoord dat alles steeds op het juiste moment gebeurt.

En toch, wat heeft het voor zin te weten dat alles steeds op tijd komt wanneer dat helemaal niet zo voelt.

Op dit moment ben ik uit de diepste donkerte van mijn ziel aan het komen. De nacht die ongeveer 48u voor de maan eclips viel werd ik het diepe zwarte gat ingetrokken. Omdat ik al eerder heel diep binnenwaarts ben gegaan, herkende ik wat er gebeurde en weet ik dat overgave de meest snelle manier is om er doorheen te gaan.

Deze keer was het echter helemaal anders. Het was heel bewust sterven, wetende dat ik mijn fysieke lichaam niet ging loslaten en dus in werkelijkheid niet ging sterven. Het was vertrouwen, het was aanwezig blijven en alle controle loslaten. In het moment begreep ik er niets van, er was gewoon weten dat dit de vereiste stap was naar een nieuw begin.

Fysiek en emotioneel was het intens. Terwijl elke cel in mijn lichaam als prikkende naalden voelbaar was, gleden vele beelden van wereldse geschiedenis als een film aan mijn ogen voorbij. Vele levens, vele eeuwen en zelfs tijdperken. Het was een film waarin elke scene te maken had over het gevecht om land, controle, macht, kortom disharmonie door strijd. Er waren meerder momenten waarop ik haast het bewustzijn verloor en omdat ik er voor koos om echt aanwezig te blijven ben ik op een gegeven moment naast mijn bed op de grond gaan liggen.

Gedurende 2 dagen en een half heb ik hoofdzakelijk geslapen, tot 20u per dag. Mijn ogen waren heel pijnlijk en het voelde als een uitnodiging om te kijken naar de blinde vlekken en ook naar dat wat ik steeds weigerde aan te kijken. Heel wat bagage uit het verleden werd getransformeerd en getransmuteerd tijdens deze slaapuren.

Iedereen heeft een unieke taak, is een unieke bijdrage voor het collectieve en voor het planetaire. Onderdeel van mijn taak en bijdrage is om de verschuivingen van het planetaire te ondersteunen in het opnieuw in balans komen. Tevens ondersteunen van de energetische golven die het teweegbrengt bij de mensheid, zodat iedereen meer gemak kan vinden met zichzelf in balans te brengen.

Het is geen doen, het is een zijn en ik heb eindelijk alle doen kunnen loslaten waardoor er nu echt ruimte is om mijn unieke energie te zijn met mijn lichaam. Mijn werkelijke taak als communicator, visionair leider en ontdekker/verkenner mag zich eindelijk helemaal als zichzelf naar buiten brengen.

Nu is het mijn tijd!

Zolang was ik er mij van gewaar dat al het werk, alle investeringen in mijzelf, alle diepe ontdekkingsreizen in mijzelf, het non-stop doorgaan, dat het allemaal voor de ‘toekomst’ was en dat mijn tijd nog ging komen.

Er waren momenten dat ik het wou opgeven, momenten dat ik diep in de twijfel ging, momenten dat ik het vertrouwen verloor en elke keer opnieuw was de drive om verder te gaan zo groot dat het onmogelijk was te stoppen. En ja, ik had het helemaal anders kunnen kiezen, ik had al veel ‘verder’ kunnen staan in mijn leven wanneer ik het zou aangepakt hebben volgens de voorgeschreven manieren die zovelen volgen. Maar ik bleef trouw aan mezelf, wetende dat ik waardevol ben, wetende dat ik een bijdrage ben en dat heeft niet met naam en faam of geld te maken.

Wanneer je trouw bent aan je zelf, je aanwezig blijft bij jezelf, je innerlijke aanwijzingen volgt dan ben je het universum dat je werkelijk bent en dan kan het niet anders dan dat het universum jou steunt!

Nu is mijn tijd gekomen en alvorens ik helemaal als nieuw naar buiten kan komen heb ik nog even de tijd te nemen om in alle stilte mijn innerlijke en uiterlijke velden in balans te brengen.

Het is nu een tijd van retraite en ik ben benieuwd wat er mag ontstaan. Vanaf nu is er enkel zijn en in dat zijn is er heel veel activiteit.

Ik was niet welkom in deze wereld – een energie die ik heel mijn leven had geweigerd aan te kijken, tot nu. En het is helemaal o.k., ik hoef niet langer welkom te zijn want ik weet nu dat ik hier ben om de nieuwe wereld mee te creëren en de nieuwe wereld is nu aan het oprijzen.

Tijdens mijn ‘stille’ periode kun je mij nog steeds volgen op mijn instagram. Daar vind je dagelijkse uitnodigingen om je eigen zielenpad te verkennen en onderzoeken.

INSTAGRAM

Pin It on Pinterest