Misschien herken jij wel dat gevoel van vastzitten, niet goed weten welke kant op te gaan met en in je leven?
Heb je geen idee wat er nu precies aan de hand is omdat op het eerste zicht toch alles goed lijkt te gaan en zijn?
Met regelmaat kom ik zowel in mijn privé als professioneel leven mensen tegen die de neiging hebben in een neerwaartse spiraal af te dalen omdat er een vaag en onbestemd gevoel door hun lichaam raast.
Het komt er vaak op neer dat ze geen doel hebben, geen vooruitzichten omdat ze zich heel sterk verbinden met het omver vallen van de wereld rondom hen heen.
Wanneer jij jezelf hierin herkend raad ik jou aan om eens naar binnen te gaan bij jezelf en daar eens rond te kijken hoeveel definities je tegenkomt die je hebt over je zelf!
Welke definities heb jij over jezelf? Hoeveel definities heb jij over jezelf?
Van wie of van waar of van wat heb je die definities gehaald en ze dan echt en waar gemaakt voor jezelf?
En zou het kunnen dat die definities de oorzaak zijn van dat onbestemde, misnoegde, machteloze gevoel dat je hebt? En zou het kunnen dat je door deze definities jezelf stopt, ook al ben je jou daar niet echt bewust van?
Van nature stoppen we nooit, we zijn voortdurend in beweging.
De beweging kan in cirkeltjes draaien zijn of de beweging kan in golven zijn die jou steeds vooruit laten bewegen.
Beweeg jij op je natuur van evolutie of beweeg jij op een tegennatuurlijke, in rondjes draaiende manier, op basis van definities, overtuigingen, aannames, enzovoort over beperking en eindigheid?
Door je leven heen heb je als vanzelf zoveel waar en echt gemaakt zonder het werkelijk bewust te beseffen waardoor je ook geen vragen stelt of al die definities, regels, aannames, conclusies enz. ook werkelijk kloppen voor jou. Ik ben daar geen uitzondering op. Het mooiste geschenk dat ik mezelf heb gegeven is opnieuw vragen stellen en mezelf toelaten te weten dat ik weet wat waar is voor mij!
Herkennen en weten dat ik altijd keuze heb!
Niets of niemand kan je stoppen, de enige die jou stopt ben jezelf!
Niemand of iets is ooit ‘het probleem’, je bent het zelf die kiest er een probleem van te maken!
Wanneer jij je ware pure zelf bent, jezelf toelaat te mogen zijn in elk moment, steeds je eigen innerlijke beweging volgend, dan is het onmogelijk vast te zitten of stil te staan!

Heb je interesse in meer te weten over keuze en dat je altijd een keuze hebt?

Dan vind je HIER een boek dat je hier meer helderheid over kan geven.

Op 19 april 2022 start er voor het eerst een WORKSHOP over het boek waar we samen in de diepte kiezen en keuzes maken gaan verkennen.

Pin It on Pinterest