Herken jij dat verlangen in je leven? Dat verlangen naar iets anders? Naar meer rust of liefde of aandacht of vul zelf maar in?
Dat verlagen kan soms heel heftig de kop opsteken en je hebt geen idee wat je verkeerd doet of waarom het niet in je leven is.
Een langere tijd geleden hoorde ik via Access Consciousness® dat het van belang was die frequentie te zijn van dat wat je wenst of verlangt waardoor je vibreert op de stroom van je verlangen.
Eerlijk gezegd snapte ik niet direct wat hier nu mee bedoeld werd en ging ik dit verder uitdiepen voor mezelf.
Je kent vast en zeker de uitspraak wel ‘soort zoekt soort’ of ‘ze zijn allemaal van dezelfde soort’.
Het waren deze uitspraken die meer licht begon te werpen op mijn verkenningsreis.
Vibreren op dezelfde frequentie werkt als een magneet.
Wanneer ik dus bereid was zelf te vibreren op liefde, dan werkte dat als een magneet op de liefde in mezelf en op de liefde in de ander.
Mijn liefde frequentie verhoogde alsook de liefdefrequentie bij de ander.
Het begon bij mezelf, ik mocht kiezen om zelf te zijn wat ik verlangde, voor mezelf en met mezelf.
Het werkt ook in de omgekeerde richting.
Wanneer je niet blij bent met hoe iemand met je omgaat, kijk je best eens hoe jij vibreert met jezelf. Hoe gedraag jij jou tegenover jezelf?
Ben jij zacht en begrijpend voor jezelf?
Ben jij liefdevol met jezelf?
Beginnen bij jezelf is ook jezelf toelaten dat je het niet allemaal zelf hoeft te doen en weten.
Een andere manier om dingen in je leven te activeren, je vibratie en frequentie te veranderen is dat je jou omringt met die mensen en dingen die overeenstemmen met dat wat jij wenst of verlangt.
Verlangen betekent ver – lang. Verlangen is een frequentie dat je onbewust lager laat vibreren zodat alles dat met je verlangen te maken heeft op een afstand kan blijven.
Wens je meer rust, vrede, vrolijkheid en je hebt geen idee hoe daar aan te beginnen, kies er dan voor om jou te omringen met mensen die deze rust, vrede en vrolijkheid uitstralen.
Heb je niet direct mensen in je omgeving die hier aan voldoen, ga dan eens kijken of er muziek is die je die bepaalde rust en vrolijkheid brengt en ga deze beluisteren.
Is er een plaats in de natuur, een gebouw of kunst bv. dat jou die rust en vrolijkheid laat ervaren, ga je dan daarmee omringen.
Weet je nog, magneet zijn en alles werkt als een magneet?
Jou onderdompelen in die vibratie die je wenst, wakkert die vibratie in jezelf aan en je wordt  de rust, de vrede, de vrolijkheid!
Met andere woorden; je kunt dus verlangen naar meer gemak, meer plezier, meer geld, meer geluk, meer van wat dan ook, zolang je het blijft ver-lang-en ga je onbewust verder met oordelen, klagen, excuses zoeken waarom het niet voor jou is weggelegd, waardoor er dus meer dan waarschijnlijk niets zal veranderen.
Wens je anders? Kies anders en alles wordt anders!

Pin It on Pinterest