Workshop 8 september 2022

Water als Medicijn

De vergeten kracht uit je eigen natuur.

 

Er is heel veel te doen rond het klimaat, net zoals er ook heel veel te doen is omtrent gezondheid en het lichaam.

Water wordt ook fel besproken, vooral de kwaliteit en het dreigende tekort aan water komt vaak aan bod.

Maar wat als dat slechts een façade is om de overvloed en de rijkdom van water te verbergen?

Van zodra wij ons zelf gaan respecteren, onze eigen natuur – die trouwens uit meer dan 70% water bestaat – gaan respecteren, dan gaan we als vanzelf de natuur respecteren omdat we dan begrijpen hoeveel -zoniet alles – we te danken hebben aan deze natuur.

We worden regels opgelegd met als doel het klimaat te redden EN is het jou al opgevallen dat die regels allemaal gaan over wat we NIET mogen doen?

Wat als we zouden omschakelen naar lijstjes van wat we WEL zouden mogen doen omdat LEVEN (lichamen) rechtstreeks uit de natuur komt. De natuur is de genetische communicatie van leven op aarde. Ongemak en ziekte zijn genetische en energetische communicatie tussen lichaam en aarde.

Het is tijd dat we ons opnieuw herinneren hoe krachtig lichamen zijn, net omdat ze voor meer dan 70% uit water bestaan. De aarde is bedekt met 71% water en het totale percentage van haar bestaan ligt nog hoger.

Je zou dus kunnen zeggen dat water haast de volle 100% van de communicatie voor zich neemt. Dat zet ons tot nadenken … of niet?

Wat als we ziekte, ongemak en pijn niet langer zouden normaliseren?

 

Tijdens deze workshop  gaan we vooral door ‘ervaring’, onze eigen herinneringen ophalen uit onze eigen pure bron connectie.

We starten met wat basiskennis en gaan daarna via meditatie het watergeheugen openen en activeren.

Je ontvangt praktische tips, afstemmingen en oefeningen voor elke dag, waarmee je elke dag opnieuw water, in al zijn verschillende vormen, als je eigen pure medicijn, uniek voor jouw lichaam, kan maken. Tevens tips hoe je op jouw eigen unieke en pure wijze kan bijdragen aan de aarde, je omgeving, je woonplaats, communie, enz. via jouw unieke communicatie en vibratie. Alles is energie en je bent veel potenter dan je denkt!!!

Heb je interesse in een energiek, uniek en krachtig lichaam omdat je het leven,

JOUW LEVEN en de natuur respecteert, dan is deze workshop ‘the place to be’!

Ik werk op basis van vrije bijdrage. Jij bepaalt zelf wat de informatie en activatie van deze workshop voor jou waard is.

Bij het kiezen van je bijdrage kan het helpen om een prijs voor workshops die je reeds volgde of die je anderen ziet aangeven, als basis te gebruiken. 

Je stemt jezelf af op je innerlijke weten (je kunt dit ook je intuïtie noemen), je bereidheid om te ontvangen en je persoonlijke financiële situatie en je stelt jezelf de vraag hoeveel de bijdrage is voor jou die in overeenstemming is met deze gegevens.

Het bedrag dat bij je binnenkomt is wat het is voor jou, je eigen pure bron (ziel) begeleid jou hierin.

Vertrouw!

Schrijf mij in

* indicates required
*Bij inschrijving kom je automatisch op mijn mailinglijst. Deze lijst is niet bindend en je kunt je steeds uitschrijven naar wens.

 

Locatie: Bron Van Vreugde

Vrasenestraat 109 – 9100 St-Niklaas (Nieuwerken-Waas)

Uur: 19.30u – 22u

Bijdrage: Vrij volgens eigen wens.

Je betaalt ter plaatse, voor aanvang van de workshop en je stopt je bijdrage in een enveloppe. Dit is een discrete en respectvolle manier, ik open pas later, in mijn privé omgeving, de enveloppes.

 

 

Pin It on Pinterest

Share This