MOGELIJKHEDEN

Coaching Sessie

Wat mag er ontstaan wanneer je een gesprek hebt met iemand die je helemaal ondersteunt en de ruimte voor je is waar het mogelijk wordt te erkennen wat waar is voor jou?

Het is mijn missie en vreugde jou te mogen faciliteren naar meer vreugde en zelfvertrouwen in je anders zijn.

Alles is mogelijk wanneer je erkend dat er niets mis is met jou, je functioneert gewoon anders!

Online sessies

ESSE sessie

ESSE (Energetic Synthesis of Structural Embodiment) is een uniek lichaamswerk dat Access Consciousness™ combineert met een handen op het lichaam manipulatie techniek. Suzy Godsey is de creator van deze wonderlijke techniek.

Een ESSE sessie is als een deugddoend gesprek dat je vreugde en plezier geeft. Het is een niet lineaire, niet logische en niet rationele manier van communiceren met je lichaam.

Deze modaliteit is aangewezen bij elke mobiliteitsbeperking, ook bij oude of diepliggende mobiliteits problemen.

Live sessies

 

Energetische Facelift®

De Access Energetische Facelift® is een prachtige manier om het gezicht en lichaam te verjongen, glad en strak te maken en het uiterlijke van veroudering om te keren.

Wat als je een natuurlijke facelift zou kunnen hebben in plaats van onder het mes te gaan of je toevlucht zou nemen tot chemicaliën zoals Botox?

Wat als verjonging een natuurlijk gevolg is van emotionele en mentale ballast en vervuiling los te laten?

Live sessies

Access

Bars®

Access Bars® is een unieke modaliteit en tevens het basis instrument uit de grote gereedschaps kist die Access Consciounsess® is.

De Bars zijn 32 punten op het hoofd die verbonden zijn met verschillende gebieden en aspecten van het leven. Door lichte aanraking van deze punten wordt de electromagnetische lading van alle gedachten, ideeën, aannames, standpunten, beslissingen en overtuigingen die je mogelijk beperken op de desbetreffende gebieden losgelaten.

Je bars laten lopen – dit is de term die we hier gebruiken- is een grote bijdrage voor je algemene gezondheid en welzijn.

Het geeft ruimte en het is ontspannend, het is elke keer anders. Het ervaren door een sessie is de beste uitleg die je kunt ontvangen.

Live sessies

Holistisch Lichaams

werk

Een lichaamproces is een handen op het lichaam modaliteit (kleren aan). Het is een praktische benadering om verandering in je lichaam EN je leven te creëren.

Net zoals je een “opslag” hebt in je hoofd, heb je ook een “opslag” in je lichaam. Je lichaam en je ziel hebben een celgeheugen dat zelfs over de levens heen kan meegenomen worden waardoor je fysieke problemen kunt ervaren waarvan je niet echt de oorzaak kent, noch kunt ahterhalen. Zowel recente als zeer oude opslag kan zich uiten in een enorm scala aan aandoeningen, belemmeringen, ziekte en ongemak met het lichaam.

De energieën die worden aangezet tijdens een sessie zorgen voor een “reset” van het lichaam zodat het zijn oorspronkelijke functies kan hernemen.

Live sessies

Dans met het universum

We hebben allemaal een unieke capaciteit met ontvangen en geven. Deze energetische sessie laat jou toe toegang te krijgen tot datgene wat waar is voor jou en je lichaam zodat je meer mogelijkheden hebt waaruit je kunt kiezen en meer…

Elke sessie is als een unieke dans  met de mogelijkheden die het universum voor jou ter beschikking heeft. Het is telkens een unieke symfonie die gecreëerd wordt en tot leven mag komen. Een symfonie die zuivert en opent, loslaten en ontvangen is een voortdurende heen en weer beweging.

Live en online sessies mogelijk

Heb je een vraag? Wens je meer Info?

Pin It on Pinterest

Share This