1e Workshop start 19 april 2022

De kracht van Keuze

Leven is een keuze

 

Naar aanleiding van de reacties die ik op het boek kreeg en mede door mijn eigen ervaringen met het boek werd het heel helder dat het boek als workshop wou functioneren. Het boek kun je als leidraad gebruiken, als ondersteuning, als herinnering dat je altijd keuze hebt in je dagelijkse leven.

Het boek kan op eender welk moment als raadgever functioneren. Je hebt het enkel open te slaan op een, naar je eigen aanvoelen, pagina.

Het is een eenvoudig geschreven boek en toch, soms zijn er alinea’s die eerder op het Chinees lijken dan dat ze in het Nederlands geschreven zijn. Dat zijn de momenten waarop je even adem neemt, herleest en eventueel nog eens herleest en het dan loslaat. Jezelf toelaten dat de energie achter de woorden haar werk mag doen en je zult merken dat je als vanzelf meer helderheid krijgt.

 

 

Wat gaan we doen tijdens de workshop?

 

Gedurende 8 weken gaan we het boek doorlezen en verkennen we de inhoud. We gaan een diepere kijk nemen in de energie achter de woorden. Naast dat ik jou meeneem in de energie, op welke manier het ook vereist is in het moment, gaat het vooral om jou. De workshop zal gaan volgens de bijdrage die jij bent met de vragen die jij stelt. Er komen vast en zeker dingen naar boven tijdens het lezen en dat zijn de dingen waarmee we aan de slag gaan.

Er is mogelijkheid om via reële ervaringen en situaties uit je eigen leven de inhoud te bekijken en toe te passen. Het werken in groep heeft als voordeel dat je niet steeds al je vragen luidop hoeft te stellen. Jouw vraag kan opgepikt worden door iemand anders die dan de vraag stelt via een heel andere situatie of ik pik de vraag op en je krijgt je antwoord via de uitleg die gegeven wordt.

De deelnemers van de workshop bepalen de verkenning en de verdieping en dat heeft als voordeel dat het een steeds op maat gemaakte workshop is.

 

 

Wanneer gaat de workshop serie door?

 

Gedurende 8 weken komen we een uur samen via zoom. We starten dinsdag 19 april om 19:00u.

Data:

19 – 26 april

3 – 10 – 17 – 24 – 31 mei

7 juni

*Elke sessie wordt opgenomen zodat je het steeds na kunt luisteren. Dit is ook handig als je een dag niet aanwezig kunt zijn.

 

 

Wat is de bijdrage die je betaalt voor de workshop?

 

De bijdrage die ik vraag is €40. Voor dit bedrag ontvang je het boek – is een vereiste om de workshop mee te kunnen volgen – en krijg je 8u facilitatie.

Mocht je het boek al hebben dan is het een mooie gelegenheid om het boek aan iemand te schenken, je helpt hiermee mee aan meer bewustzijn te verspreiden. Er is steeds een mogelijkheid om te schenken: gewoon omdat je het wenst, een verjaardag, een mijlpaal die bereikt werd, een geboorte, …

De verzendkosten voor het boek komen bovenop het bedrag van de workshop en wordt bij het afrekenen in rekening gebracht. (Effectieve betaling is €40 + €7 verzending boek – BTW inbegrepen)

 

 

Wens je toch deel te nemen zonder een extra boek te ontvangen, dan betaal je voor de workshop €60.

 

Pin It on Pinterest

Share This